Knudsvej 3, 2960 Rungsted Kyst

Rungsted Kyst, Knudsvej

Knudsvej 3 er et hus i smørhullet tæt på skoven med et stisystem til alt i Rungsted, få minutter til stranden og tæt på indkøb. Bedre bliver det ikke.

Rungsted er kendt for sin lystbådehavn som er et aktivt, maritimt miljø med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både.

Ikke langt derfra ligger Rungsted Golfklub, som har en af Danmarks bedste parkbaner. Alt er godt i Rungsted, det gælder skoler og gymnasier, og det gælder sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal og tennis.

I dette dejlige hus finder man noget så sjældent som en rigtig gammel sjæl kombineret med funktionalitet, der gør huset ideelt til en moderne familie med store krav til kvalitet og mulighed for et helt ugeneret udeliv.

Husets charmerende hjerte er bjælkestuen. Huset ligger højt på grunden med en skøn udsigt over egen skrånende grund.

Hele huset åbner sig mod haven, hvor de mange terrasser sikrer, at man altid kan finde læ og nyde solen.

Den helt tidlige forårssol og efterårets sidste varme dage kan nydes i læ på huset mange terrasser, mens sommerens aftensol rammer spisepladsen for enden af swimmingpoolen, hvor der er mulighed for grill og et lille, ekstra køkken. Fra huset er fuld udsigt til haven og de kæmpestore smukke rhododendroner. To af husets soveværelser nyder samme udsigt.

Fra terrasserne er der udsigt over hele haven og poolen samt det særskilte anneks med ægte, træfyret finsk sauna og dampbad. Hvorefter det er oplagt med en svømmetur i poolen., som er flot anlagt med en romertrappe.

Den smukke have er stor og nem at holde. Overalt er stenarbejdet slående lige fra de beplantede terrasser til stierne og udsigt fra huset til de smukke stier med chaussésten i granit.

Så hvis man er til gennemført kvalitet med sjæl og en snert af livsnyderi, er denne unikke ejendom et oplagt valg. Med i købet får man desuden en vidunderlig beliggenhed tæt på skoven, golfbanen, havnen, stranden og indkøbsmuligheder, samt glæden ved en stille villavej i et særligt kupperet område.

Ring nu - vi viser meget gerne frem på et for Dem passende tidspunkt.