Rømersgade 20A, 2. th., 1362 København K

Andelslejlighed vis a vis Torvehallerne

Denne andelslejlighed kan bryste sig af en sublim beliggenhed i hjertet af København og lige ved Torvehallerne. Boligen findes på anden sal i en klassisk ejendom med gårdmiljø, og indenfor venter der jer skønne indendørsrammer.

Fantastisk lysindfald overalt og en velindrettet planløsning, der egner sig til det moderne par. Endelig får I adgang til Torvehallerne og bylivet som sætter prikken over i'et - velkommen til Rømersgade 20A.

Glæd jer til at opleve den store og indbydende stue-alrum, som hurtigt bliver det faste samlingspunkt. Her kan I nemlig etablere både en hyggelig sofasektion og en behagelig spiseafdeling med plads til gæster. Stuen prydes af et flot gulv og flere vinduespartier, der gavmildt trækker dagslyset ind, ligesom her er direkte adgang til et nydeligt køkken uden spildplads. Lejligheden består desuden af stort herligt soveværelse, godt velindrettet værelse. Endvidere møder I et flisebadeværelse med separat bruseniche og vaskefaciliteter med installeret vaskemaskine.

Fra boligen er der smuk udsigt over byens cafeliv og ned til den fine fællesgård.

Foruden nærheden til tovehallerne er I blot få minutters gang fra Købmagergade, der hurtigt fører jer til Strøget. Hverdagen kommer til at glide let og ubesværet med indkøb, pasningstilbud og Det Kgl. Terater samt Vajsenshus Skole inden for bekvem afstand, ligesom I finder adskillige spisesteder i nærheden - heriblandt de populære Torvehaller, der byder på lækre smagsoplevelser.

Kan I se jer selv bo her.

Ring for oplysning om tidspunkt hvor der er fremvisning.